Gatebil på Mantorp Park 15 juni

Detta var första gången jag var på Mantorp Park och fotograferade i samband med Gatebil. (Jag har ju givetvis fotat massor med tävlingar på Mantorp) Väldigt kul att se fyllda depåer och massor av campare runt hela banan. Mycket körning runt hela banan i ett flertal olika klasser. En sak som jag upplevde att det var svårt att få till bra bilder på grund av all däcksrök. Det var svårt att se bilarna tydligt i rökmolnet. Men häftigt och läckert var det att se på. 
Nedan försöker jag sammanfatta vad jag har fotograferat.

Straight Line

För dom som vill testa sina bilar, allt från extrema sportbilar till ombyggda bilar eller standardbetona GTI-bilar. Man kanske försöker förbättra sina varvtider eller bara känna på hur det känns att köra betydligt fortare än som lagliga hastighetsbegränsningarna. I detta pass är drifting inte tillåten.

Open Line

Är för dom som kör drifting men inte tävlar. Eller om man är nybörjare inom drifting och vill känna sig för. Det hålls lite större avstånd mellan bilarna.

Drift Line

Här hittar vi dom som bara vill drifta, och gärna fullt ställ hela tiden. Det är här man hittar de som tävlar i drifting. Full fart hela tiden, tätt mellan bilarna och 100% drift hela tiden.

« av 6 »

Följ SvenskMotorsportFoto på sociala medier >>>