Grande Finale på Mantorp Park 5 oktober

Årets avslutning på racingsäsongen med eliten i svensk racing 2019. Här finns bilder från Porsche Carrera Cup Scandinavia, TCR Scandinavia, GT4 Scandinavia, V8 Thunder Cars, Ginetta GT5 Challenge och Formula Nordic.

TCR-Scandinavia (STCC)

Första och enda mästaren i TCR-Scandinavia blev Robert Dahlgren, PWR Racing som tog hem mästerskapet efter en stabil racehelg med en tredje och fjärde plats. Segrare i årets två sista tävlingar var Mattias Andersson och Andreas Wernersson. Nästa säsong kommer mästerskapet åter att heta STCC .

V8 Thunder Cars

Mästerskapet var avgjort redan när finalen på Mantorp Park kördes. Emil Persson årets mästare i V8 Thunder Cars krönte säsongen med en dubbelseger på Mantorp.  Totalt tog Persson 10 segrar av 12 möjliga i årets serie.

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Årets mästare Lukas Sundahl försvarade fjolårets titel i Porsche Carrera Cup Scandinavia med en fjärde och andra plats i de båda racen på Mantorp. I Masters Cup blev Lars-Bertil Rantzow mästare och Hugo Andersson tog hem Porsche Approved Cup.

GT4 Scandinavia

Finalen för premiärsäsongen i GT4 Scandinavia avgjordes på Mantorp Park Grande Finale. Segrade i dom båda racen gjorde Otto Gullberg i Alpine A110. Daniel Roos & Erik Behrens, blev mästare i PRO AM-klassen och Fredrik Danner i AM-klassen.

Ginetta GT5 Challenge

Inför finalen på Mantorp Ginetta GT5 Challenge var Hampus Rydman klar som mästare för andra året på raken. På andra respektive tredje plats i serien kom Daniel Andersson och Linus Ahlström.

Formula Nordic

Med nio bilar på gridden på Mantorp Park blev det en spännande avslutning på Formula Nordic mästerskap. Första heatet vanns av Viktor Andersson som blev svensk juniormästare. Heat nummer två vanns av Håvard Hallerud som därmed vann sin första seger i årets mästerskap.